Keresés a bubb.hu oldalakon:
Portfólió fotózás
Befektetés

Befektetés

Befektetés kalkulátorPortfolio Trader a részvény, forex, világpiaci termékek (CFD) online kereskedési központja. Portfolio Trader Akadémia a minőségi tőzsdei oktatás szolgálatában.
Befektetés kalkulátor
BefektetésTitkokBefektetésTitkok
Deviza árfolyamokMagyar Nemzeti Bank (MNB) hivatalos napi, friss közép-árfolyamok (EUR (euro), USD (amerikai dollár) GBP (angol font) ... forintban (HUF) kifejezve ma, és egy hétre visszamen?leg
napi,deviza,árfolyam,középárfolyam,mnb,hivatalos,euro,dollár,angol,font,yen,forint,eur,gbp,usd,
Hogyan kamatoznak a betétek?A betéti kamatok alakulása sajnálatos módon továbbra sem fényes. A jelek alapján pedig nagy pechünkre még évekig erre az állapotra kell készülni. Ez felettébb sajnálatos, hisz a betéti kamatok mindig szimpatikusok voltak azon személyek számára, akik kerülték a túl nagy kockázatokat. Az alacsony megtérülés azonban nagy bánatukra ezeket az ügyfeleket is lassacskán a váltásra kényszeríti. A linken elérhető cikkben a betéti kamatok nagy kérdéseiről olvashat.
betéti kamatok
IngatlanbefektetésAz ingatlanpiac meghatározó magazinja. Ingatlanszakmai és befektetési információk, elemzések és összefoglalok, ajánlati lakás négyzetméterár kereső.
ingatlan, ingatlanpiac, építőipar, lakásár, lakás, iroda, fejlesztés, kereskedelmi ingatlanok
Limesz apróhirdetésLimesz apróhirdetés
Orea-Investment Kft. - befektetési aranyNálunk a legismertebb befektetési arany és ezüst tömbök gyártóinak a termékeit vásárolhatja meg. Ilyen a svájci Argor, valamint a német Heraeus és Umicore, továbbá az osztrák pénzverde a Münze Österreich. Az aranytömbök árait forintban és euróban is megtekinthetik. Az svájci Argor-Heraeus befektetési arany tömbök vételi és eladási árait forintban és euróban jegyezzük. A forgalmazott 9999-es befektetési arany tömbök árai a világpiaci szerint változnak. A termékek beszerzése többnyire közvetlenül a londoni fizikai nemesfémpiac tagjaitól, maguktól a gyártóktól történik. Oldalunkon megtekintheti a forgalmazott befektetési arany és ezüst termékek árlistáját.
arany, aranytömb, ezüsttömb, érme, árfolyam
Tőzsdei befektetésTőzsdei befektetés
Vagyonkezelés - ConcordeAbban az esetben, ha vagyonkezeléshez keres szakértőt, akkor mindenképpen nézze át a Concordenál kínált befektetéses szolgáltatásokat. Mimódon éri meg a vagyonkezelés? Milyen nagy tőkével ajánlott elkezdeni? Efféle és hasonló kérdésekre kap választ vagyonkezelés tekintetében. Amennyiben komolyan érdekli a dolog, akkor beszélhet akár az ügyfélkapcsolati menedzserrel is. A vagyonkezelés elsősorban hosszútávon éri meg, ezt tartsa észben!
vagyonkezelés
A Milliomos linkgyűjtő szerkesztője: Gerzson

Milliomos

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat